Merhaba arkadaşlar...
Öncelikle Forum Aracılığı iLe
Ganks'a Panel için teşekkürlerimi iletiyorum...
-------------------------------PHP Kodlar :
Enqin & Senerior arkadaşlarıma aittir ikisinede çok teşekkür ediyorum. -------------------------------Tasarım :
Ganks-------------------------------Tasarım editleme, eklentiler ve bir kaç kod :
Khaimara ( K2D )-------------------------------KO-Cuce Panelini Kafama Göre Editledim Umarım Beğenirsiniz..
Beğenen, beğenmeyen herkesten yorum bekliyorumDownload : KO-Cuce Panel Edited by K2DDownload 2 : Uploadı için exselansTR'ye teşekkürler.
KO-Cuce Panel Edited by K2DRar Şifresi : k2d-------------------------------Bir Teşekkür Bile Yeterli
Yorumlarınızı Eksik Etmezseniz Çok Sevinirim
-------------------------------Panel Özellikleri : -------------------------------Login Sistemi : Yok
Flood Sistemi : Var
Güvenlik Sistemi : Var
Basit Bir Intro
-------------------------------Ana Sayfa :-------------------------------Serverdan Haberler ( Duyurular )
iLk 10 Kullanıcı Sıralaması
iLk 10 Clan Sıralaması
-------------------------------Banner :-------------------------------
Flash ( Menü Flash Buttonlar Dahil )
-------------------------------Menü : -------------------------------Ana Sayfa
Online Kullanıcılar
Genel Kullanıcı Sıralaması
Clan Sıralaması
Karus Kullanıcı Sıralaması
Human Kullanıcı Sıralaması
Şifre Değiştir ( Sorunsuz Açıksız )
Kutulu NP Sıralaması
Kutusuz NP Sıralaması
Bir Kaç Haraketli Video Klip ( Kasmaz Hostumdan Çekiyor )
-------------------------------User Detay / Clan Detay : Var ( Settings.php'den Kapatılıp Açılabilir ) On / Off-------------------------------Haber Ekleme Kaldırma ( AJAX Script Sistemi )-------------------------------Ajax_haber Klasöründe ( 1.php/2.php/3.php )
-------------------------------( iLK Paylaşımım Güle Güle Kullanın ) -------------------------------Cuce Panel'den Resimler-------------------------------Ana Sayfadan Görüntü :