PaTRoN ADMIN
Server : Ionia Mesaj Sayısı : 242 Leader Point : 1001454 Nerden : ZonquLdaK Irk : Job : Ruh Hali :
| Subject: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma, Ayrıca Atağınız Birazdaha Hızlanıyor Sat May 02, 2009 10:48 am | |
| Başlıkta da dediğim gibi Hp ve Mana nızı Aynı anda basabilirsiniz ve Atağınız birazdaha serileşir Ts basarsanız daha da hızlanır Nsl Kullanıcaksınız ; İlk Önce Aşağıda Werdiğim TbL leri İndiriyosunuz Ve Dataya Atıyosunuz Bir oneri ( TBL lerin Yedeğini ALın Sonra Orjinal TBL aramayın ) Ağır diye İndirmemezlik Yapmayın Eğer Kendi Datanızdaki Skill_Magic_4.Tbl nin Ağırlığına Bakarsanız Anlarsınız İşte LinK ::: [You must be registered and logged in to see this link.] 1. Özellik : İlk Olarak Hp pota Basıyoruz Hemen Arkasından Mana Pota Basıyoruz Ve Sonuc Hp Potun Donmesini Beklemeden manamız basılmıs oluyo 2. Özellik : Atağınız Hızlanır Ts Basarsanız Daha ii Anlayabilirsiniz ( bu Warior Ve Asaslarda işe yarıyomu bilmiyorum eğer Yarıyosa Sölerseniz Sevinirim. )
Bilidiğiniz Gibi TBL Lerde Virus Trojen Vs Vs Bulunmaz. Ama Tabikide Siz Güvenmesseniz Taratabilirsin
%100 Calısır Arkadaslar Lutfen Calısmıyo Diye Laf Atmayınız
Şimdiden Teşekkür Ederim ii GünLer !!!!! NOT : Ben Sadece Priest Ve Magelerde Denedim Onun İçin Warior ve AsasLarDa Atağı Hızlandırmıyormuş . Ama Hp ve Mana Basma Tum Charterlerde işe Yarıyor | |
|
labnecik19 TraningKnight
Server : Manes Mesaj Sayısı : 1 Leader Point : 1 Nerden : manesden
| Subject: Re: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma, Ayrıca Atağınız Birazdaha Hızlanıyor Sun May 31, 2009 10:46 pm | |
| abi ne bok var virus koyuyonuz içine bea:S | |
|
PaTRoN ADMIN
Server : Ionia Mesaj Sayısı : 242 Leader Point : 1001454 Nerden : ZonquLdaK Irk : Job : Ruh Hali :
| Subject: Re: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma, Ayrıca Atağınız Birazdaha Hızlanıyor Mon Jun 01, 2009 10:51 am | |
| TBLde Virüs Olmaz olsada Bi İste Yaramaz..
Ki Bunu ben yapmadım ALıntı | |
|
Misafir Guest
| Subject: Re: Hp Pot We Mana Pot Aynı Anda Basma, Ayrıca Atağınız Birazdaha Hızlanıyor Mon Jul 27, 2009 12:52 am | |
| Alıntıysa koymucan denemeden lan o zaman emek hırsızı *** s-kerım kitaplarını a-q alisi a-mk cocugu |
|